Tuesday, 20 October 2015

ငါးေသတၱာဟင္း



  • ငါးေသတၱာ - ဗူးႀကီး တဗူး
  • အခြံခြာျပီး ေရေဆးကာ အကြင္းလိုက္လွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ - ႀကီးႀကီး တလံုး
  • ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္၀က္သာသာ
  • ဆီ - ထမင္းစားဇြန္း ေလးဇြန္း
  • ခရမ္းခ်ဥ္သီး - ႏွစ္လံုး ( တလံုးကို ေလးစိတ္ စိတ္ထားပါ)
ျပင္ဆင္ပံု
  • ငါးေသတၱာဗူးကို ေဖာက္ထားပါ
  • ဆီကိုအပူေပးျပီး ၾကက္သြန္နီကို ႏြမ္းေအာင္ေၾကာ္ေးပါ
  • ၾကက္သြန္နီ ႏြမ္းတာနဲ႕ ငါးေသတၱာႏွင့္ ဆားတို႕ထည့္ျပီး ေရအနည္းငယ္ထည့္ကာ ေရဆူေအာင္တည္ပါ
  • ေရဆူလာတာနဲ႕ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ေမႊျပီး တမိနစ္ေလာက္ တည္ေပးရင္ ရပါျပီ။

No comments:

Post a Comment