သတ္သတ္လြတ္ စားသူေတြအတြက္ အဆင္ေျပေစမဲ့ ဟင္းတမယ္ပါ အသားဟင္းေတြ စားရတာ ႐ိုးလာျပီဆိုရင္ေတာ့ အခုလို အသီးအ႐ြက္ေလးေတြဘက္ လွည့္ၾကတာေပါ့႐ွင္။
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
- အကြင္းလိုက္ရေအာင္ လွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ - အေနေတာ္ တဥ
- ဓါးျပား႐ိုက္ထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴ - အမႊာႀကီးႀကီး ၃မႊာ
- အေနေတာ္ လွီးထားေသာ ပန္းေဂၚဖီ - ၁၀ခက္
- အနေတာ္လွီးထားေသာ တ႐ုတ္မုန္႕ညွင္းထုတ္ - ၂႐ြက္
- ေလးစိပ္ စိတ္ထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး - ခပ္ႀကီးႀကီး တစ္လံုး
- အတံုးေလးမ်ား ရေအာင္ လွီးထားေသာ မံုလာဥနီ - အေနေတာ္ တဥ
- အေနေတာ္ လွီးထားေသာ ပဲသီး - ၁ုေတာင့္
- ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္သာသာ
- ဆီ - ထမင္းစားဇြန္း ၃ဇြန္း
- ပဲငံျပာရည္ အပ်စ္ ထမင္းစားဇြန္း ၂ဇြန္း
ျပင္ဆင္ပံု
- လိုအပ္ေသာ အသီးအ႐ြက္မ်ားကို အဆင္သင့္ျဖစ္ေအာင္ ျပင္ထားေပးပါ
- ဆီကို အပူေပးျပီး ဆီပူလာတာနဲ႕ ၾကက္သြန္ျဖဴႏွင့္ ၾကက္သြန္နီကို မိနစ္၀က္ေလာက္ေၾကာ္ေပးပါ
- မိနစ္၀က္ျပည့္တာနဲ႕ ပန္းေဂၚဖီ တ႐ုတ္မုန္႕ညွင္း မံုလာဥနီ ႏွင့္ပဲသီးတို႕ကို ထည့္ျပီး တမိနစ္ေလာက္ ေၾကာ္ေပးပါ
- တမိနစ္ေလာက္ ေၾကာ္ျပီးတာနဲ႕ ပဲငံျပာရည္ထည့္ျပီး ေၾကာ္ေပးပါ
- ေၾကာ္ခ်ိန္ တမိနစ္ေလာက္ ရျပီဆိုတာနဲ႕ သတ္သတ္လြတ္ အစိမ္းေၾကာ္ေလးကို သံုးေဆာင္နိုင္ပါျပီ
No comments:
Post a Comment