Monday, 24 April 2017

နာနတ္သီးသုပ္ စပ္စပ္ေလး


ေန႕လည္ေန႕ခင္း တခါတေလ စားလို႕ေကာင္းတဲ့ နာနတ္သီးသုပ္ေလးပါ ခ်ဳိခ်ဥ္ငံစပ္ျပီး ေမႊးေနတဲ့အတြက္ စိတ္ကူးရရင္ သုပ္စားၾကည့္ရေအာင္ သုပ္နည္းေလး မ်ွေ၀လိုက္ပါတယ္။

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား

  • နာနတ္သီး - အေနေတာ္ တျခမ္း
  • ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္းေမာက္ေမာက္
  • သၾကား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္း
  • ငံျပာရည္ - ထမင္းစားဇြန္း တဇြန္း
  • င႐ုတ္သီး အေလွာ္မွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္း
ျပင္ဆင္ပံု
  1. နာနတ္သီးကို အခြံခြာျပီး ဓါးႏွင့္အ႐ွည္လိုက္ စိတ္ကာ အေနေတာ္ အတံုးေလးေတြ တံုးေပးပါ
  2. လွီးထားေသာ နာနတ္သီးကို ဇလံုတလံုးထဲထည့္ပါ
  3. ဇလံုထဲထည့္ျပီး င႐ုတ္သီးမွဳန္႕ ငံျပာရည္ ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႕ သၾကားတို႕ထည့္ျပီး ခပ္ဖြဖြ နယ္ေပးပါ
  4. နယ္ျပီးပါက အရသာျမည္းျပီး လိုသလိုျပင္ကာ ခ်ဥ္ငံစပ္ လ်ွာဂြ်မ္းျပန္ နာနတ္သီးသုပ္ေလး သံုးေဆာင္ႏိူင္ပါျပီ။

No comments:

Post a Comment