ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
- သရက္ခ်ဥ္ - အေနေတာ္ တစ္လံုး
- ေျမပဲေလွာ္ - ထမင္းစားဇြန္း ႏွစ္ဇြန္း
- ၾကက္သြန္နီ - အေနေတာ္ တစ္လံုး
- ပဲအက်က္မွဳန္႕ - ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္းေမာက္ေမာက္
- ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႕ - ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္းေမာက္ေမာက္
- င႐ုတ္သီးအေလွာ္မွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္ဇြန္းေမာက္ေမာက္
- ၾကက္သားမွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္၀က္
- ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ - ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္းခြဲ
- ငါးငံျပာရည္ လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္ဇြန္း
ျပင္ဆင္ပံု
- သရက္ခ်ဥ္ကို ထက္ျခမ္းျခမ္းျပီး ခပ္႐ွည္႐ွည္ အေျမွာင္းေလးမ်ား ရေအာင္လွီးေပးပါ
- ေျမပဲေလွာ္ကို အခြံခြာမ်ားခြာျပီး သန္႔စင္ေပးကာ မညက္တစ္ညက္ ေထာင္းေပးပါ
- ၾကက္သြန္နီကို အခြံခြာျပီး အလံုးလိုက္ ေရေဆးကာ ခပ္ပါးပါး လွီးထားပါ
- သရက္ခ်ဥ္ႏွင့္အတူ ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားကို ဇလံုက်ယ္က်ယ္ တစ္လံုးထဲမွာထည့္ျပီး ခပ္ဖြဖြ နယ္ေပးပါ
- သရက္ခ်ဥ္က အငံပါျပီးသားမို႕လို႔ ငါးငံျပာရည္ကို နည္းနည္းဘဲထည့္ျပီး နယ္ေပးပါ
- အရသာ နယ္ျပီးပါက သရက္ခ်ဥ္သုပ္ကို အရသာ ျမည္းေပးကာ မိမိႏွစ္သက္တဲ႔ အရသာ ရလာေအာင္ ျပင္ေပးပါ
- ျပီးတာနဲ႔ ခ်ဥ္ငံစပ္ သရက္ခ်ဥ္သုပ္ကို စားသံုးရန္ ျပင္ေပးကာ ႏွစ္သက္သလို သံုးေဆာင္ႏိူင္ပါျပီ။
No comments:
Post a Comment