Tuesday 15 September 2015

ကီ၀ီသီး ေဖ်ာ္ရည္


ကီ၀ီသီးေလးေတြေတြ႕ေတာ့ ဒီအတိုင္းစားလိုက္ သုပ္စားလိုက္နဲ႕ ႐ိုးသလိုလို ျဖစ္လာေတာ့ ေဖ်ာ္ရည္ေလး ေဖ်ာ္ေသာက္ရင္ ေကာင္းမလားဆိုျပီး ေဖ်ာ္ေသာက္ျဖစ္သြားပါတယ္ ေသာက္မိလိုက္ေတာ့ ေ႐ႊရင္ေအးျပီး ခံတြင္းက ႐ွင္းသြားေတာ့ အတုိင္းထက္ အလြန္ေပါ့ေနာ္။

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား

  1. ကီ၀ီသီး - ၄လံုး
  2. သၾကား - ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္း
  3. ေရခဲ - လက္ႏွစ္လံုးအ႐ြယ္ ၆ခဲ
  4. ေရ - လိုသေလာက္

ျပင္ဆင္ပံု
  • ကီ၀ီသီးကို အခြံခြာျပီး ေရေဆးထားပါ
  • ကီ၀ီသီး သၾကား ေရခဲတို႕ကို ေရာျပီး ဘလန္ဒါထဲမွာ ထည့္ႀကိတ္ေပးပါ
  • ကီ၀ီသီးႏွင့္ သၾကား ေရခဲမ်ားေက်သြားတာနဲ႕ ေရကိုလိုသေလာက္ ဖန္ခြက္တခြက္စာ ေရာျပီး ေသာက္နိုင္ပါျပီ။

No comments:

Post a Comment