Sunday, 12 April 2015

Bread Crumbs ငါးေၾကာ္


ေၾကာ္စားျဖစ္တဲ့ ငါးေၾကာ္ေလးပါ ဘာဆာငါးကို ငါးဆုတ္လုပ္စားရတာ ႐ိုးလာေတာ့ Bread Crumbs အမွဳန္႕နဲ႕တမ်ဳိးေျပာင္းျပီး ေၾကာ္စားျဖစ္တာေလးပါ ႂကြတ္ႂကြတ္ေမႊးေမႊးေလးမို႕ ေၾကာ္စားၾကည့္ေစခ်င္ပါတယ္။

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားႏွင့္ျပင္ဆင္ပံု

  • ဘာဆာငါးတျပား  - 300g
  • Bread Crumbs - လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္လံုး တလံုး
  • ဆီ လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္လံုး တလံုးသာသာ

  • ငါးျပားကို paper towel ႏွင့္ ေရေျခာက္ေအာင္သုတ္ေပးျပီး လက္၂လံုးစာေလာက္ အထူလွီးေပးပါ
  • Bread Crumbs အမွဳန္႕ထဲမွာ ခပ္ဖြဖြကပ္ေပးပါ
  • Bread Crumb အမွဳန္႕ထဲမွာ အရသာပါျပီးသားမို႕ ဆား အရသာမွဳန္႕တို႕ထည့္စ႐ာမလိုပါ
  • ဆီကို မီးအပူေပးပါ ဆီပူလာပါက မီးအနည္းငယ္ေလ်ာ့ျပီးမွ ငါးကိုထည့္ေၾကာ္ေပးပါ
  • ငါးေၾကာ္ တခုလံုး ေ႐ႊ၀ါေရာင္သန္းလာပါ ဆယ္ျပီးဆီစစ္ေပးပါ
  • ဆီစစ္သြားပါက ႏွစ္သက္သလို သံုးေဆာင္နိုင္ပါျပီ








No comments:

Post a Comment