ပင္လယ္အစံုေလး ဒီေန႕ခ်က္ျဖစ္ပါတယ္ အုန္းႏို႕နံ႕ေမႊးေမႊးေလးနဲ႕မို႕ ပင္လယ္စာအနံ႕ေပ်ာက္ျပီး စားလို႕အရမ္းကို ေကာင္းပါတယ္ အုန္းႏို႕ဟင္းခ်က္အႏွစ္ ရယ္ဒီမိတ္အထုတ္မွာ အရသာေတြ ပါျပီးသားေပမဲ့ အရသာပိုေကာင္းျပီး ပင္လယ္စာအနံ႕ သက္သာေစဖို႕ ၾကက္သြန္နီ ၾကက္သြန္ျဖဴ စပါးလင္တို႕ကို မာမာထပ္ထည့္ထားပါတယ္။
ပါ၀င္ပစၥည္း
- ပင္လယ္စာအစံု - 350g
- ခပ္ႏုတ္ႏုတ္လွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ - အေနေတာ္ တျခမ္း
- ခပ္ႏုတ္ႏုတ္လွီးထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴ - အမႊာႀကီးႀကီး ၃မႊာ
- ခပ္ပါးပါးလွီးထားေသာ စပါးလင္ - တလက္မခြဲသာသာ
- ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ေလးပံုတပံု
- အုန္းႏုိ႕ဟင္းခ်က္အႏွစ္ - ထမင္းစားဇြန္း တဇြန္း
- ဆီ - ထမင္းစားဇြန္း ၃ဇြန္း
- နႏႊင္းမွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ေလးပံုတပံု
- သံပုရာသီး - တျခမ္း
ျပင္ဆင္ပံု
- ပင္လယ္စာအစံုကို သန္႕စင္ျပီး ေရေဆးထားပါ
- ဆီကို အပူေပးျပီး နႏြင္းမွဳန္႕ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၾကက္သြန္နီး စပါးလင္တို႕ကို ထည့္ျပီးဆီသတ္ေပးပါ
- အားလံုးႏြမ္းသြားပါက ပင္လယ္စာႏွင့္ ဆားကိုထည့္ေမႊပါ
- ပင္လယ္စာမ်ား အေရာင္ေျပာင္းသြားပါက သံပုရာရည္ ညွစ္ထည့္ကာ အုန္းႏို႕အႏွစ္ကို ထဲ့ေမႊေပးျပီး ေရထပ္မထည့္ဘဲ ပင္လယ္စာမွ ထြက္လာေသာအရည္ ဟင္းရည္ခမ္းေအာင္တည္ေပးပါ
- ေရခမ္းျပီး ဆီျပန္လာပါက အရသာျမည္းျပီး မီပိတ္ေပးပါ။
No comments:
Post a Comment