ပါဝင်ပစ္စည်းများ
- ထန်းသီးဆံ - တစ်ဗူး (565 g)
- နို့စိမ်း - တစ်ဗူး (340 g )
ပြင်ဆင်ပုံ
- ထန်းသီးဆံဗူးနှင့် နို့စိမ်းဗူးတို့ကို ဖောက်ထားပါ
- ထန်းသီးဆံဗူးထဲမှ သကြားရည်နှင့် နို့စိမ်းတို့ကို အိုးထဲကို ထည့်ပေးပြီး ပွက်ပွက်ဆူအောင် ကျိုပေးပါ
- သကြားနှင့်နို့စိမ်းများ ကျိုထားတာ အနည်းငယ် ခမ်းလာပါက ထန်းသီးများကို ထည့်မွှေပေးပါ
- ငါးမိနစ်လောက် ကျိုပေးပြီးပါက မီးပိတ်ပေးပြီး ချိုစိမ့်မွှေးနေတဲ့ ထန်းသီးဆံ နို့စိမ်း စိမ့်စိမ့်လေးကို သုံးဆောင်နိူင်ပါပြီ။
No comments:
Post a Comment