အသီးအရွက်ဖျော်ရည်လေးတွေ လတ်လတ်ဆတ်ဆတ်ဖျော်ပြီး သောက်ချင်စိတ်ပေါ်တိုင်း အိမ်မှာဘဲ ဖျော်သောက်ရတာကို ပိုပြီးနှစ်သက်မိပါတယ် ဒါကြောင့်မို့ ဒီနေ့တော လွယ်ကူမြန်Orange juce ဖျော်နည်းလေး မျှဝေလိုက်ပါတယ်။
ပါ၀င်ပစ္စည်းများ
လိမော်သီး - ခပ်ကြီးကြီး နှစ်လုံး
သကြား - ထမင်းစားဇွန်း တစ်ဇွန်း
ရေ - 1 cup
ရေခဲတုန်း - 1 cup
ဘလင်ဒါ
ပြင်ဆင်ပုံ
လိမော်သီးကို အခွံခွာပြီး ဘေးဘက်မှာ ကပ်နေသော အဖြူအဖတ်လေးများ စင်အောင် ခွာပေးပါ
အသားထဲမှ အစေ့များထုတ်ကာ အနေတော် အတုံးလေးတွေ တုံးပေးထားပါ
သကြား ရေနှင့် ရေခဲတုန်းတို့ကို ပြင်ထားပါ
အားလုံးအဆင်သင့်ဖြစ်တာနဲ့ ရေခဲတုန်း ရေ သကြားနှင့် လိမော်သီးတို့ကို ဘလင်ဒါထဲ ထည့်ပေးပါ
အားလုံးကို ကျေပြီးသမသွားအောင် ကြိတ်ပေးပါ
ပြီးတာနဲ့ သန့်ရှင်းလတ်ဆတ်သော Orange juice ကို မိမိနှစ်သက်သော ဖန်ခွက်ထဲ ထည့်ပေးကာ ရွှေရင်အေးမြသွားအောင် သောက်သုံးနိူင်ပါပြီ။
No comments:
Post a Comment