(ျပည္ၾကီးငါး)ကင္းမြန္ေၾကာ္ |
ေလးေယာက္စာ
ကင္းမြန္အရသာနယ္ရန္
- (ျပည္ၾကီးငါး) ကင္းမြန္ - 500 g
- ဂ်ဳံ - ထမင္းစားဇြန္း ငါးဇြန္း
- ငရုတ္ေကာင္းမွဳန္႔ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္းခြဲ
- ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္း
- ဟင္းခ်ဳိမွဳန္႔ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဝက္
- ဆီ - လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္ တလံုးခြဲ
- ႏွစ္သက္ရာအခ်ဥ္ႏွင္႔စားႏိူင္ပါတယ္
ကင္းမြန္ေၾကာ္ရန္အထုပ္ေလးပါ |
ဂ်ဳံမွဳန္႔ ဆား ဟင္းခ်ဳိမွဳန္႔ ငရုတ္ေကာင္းမွဳန္႔တို႔ကို သစ္သားေယာင္းမေလးနဲ႔ ဖြဖြေလးေရာေမႊေပးပါ |
ကင္းမြန္တံုးေလးမ်ားကို ထဲ႔ျပီးဂ်ဳံမ်ားကပ္သြားေအာင္လွိမ္႔ေပးပါ အတြင္းဖက္အသားမ်ားကို ဖ်န္႔ေပးျပီးဂ်ဳံမွဳန္႔ႏွင္႔လူးေပးပါ |
ဂ်ဳံအရသာနယ္ျပီးသြားပါျပီ |
မီးအေနေတာ္ႏွင္႔အပူေပးထားေသာ ဆီပူပူမွာ ေရႊအိုေရာင္သန္းလာတဲ႔ထိ ေၾကာ္ေပးပါ |
က်က္သြားလွ်င္ဆယ္ယူျပီးဆီစစ္ေပးပါ |
ႏွစ္သက္ေသာအခ်ဥ္ႏွင္႔စားသံုးႏိူင္ပါျပီ |
ကင္းမြန္ေၾကာ္ေမႊးေမႊးေလးပါ |
ႏွစ္သက္ရာအခ်ဥ္ေလးနဲ႔စားႏိူင္ပါတယ္ |
ျပည္ႀကီးငါးၾကြပ္ေၾကာ္ေလးလည္း စားသြားပါတယ္...
ReplyDeleteစားပါညီမေလး BabyAngle ေရ
Delete