Wednesday, 6 January 2016

ပန္းသီးသုပ္ ခ်ဥ္ငံစပ္


ေန႕လည္ေန႕ခင္း အပ်င္းေျပ အစာေျပ စာလို႕ေကာင္းလြန္းတဲ့ ပန္းသီးစိမ္း အသုပ္ေလးပါ သရက္သီးစိမ္း မ႐ွိတဲ့ အခ်ိန္မွာ သရက္သီးအစား သုပ္စားၾကည့္ေစခ်င္ပါတယ္ လ်ွာလည္သြားျပီ ေဆြေမ့မ်ဳိးေမ့ ျဖစ္ေစမဲ့ အသုပ္ေလးပါ။

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား

  • ပန္းသီးစိမ္း - တလံုး
  • ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္းေမာက္ေမာက္
  • ပဲအက်က္မွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္း
  • ငံျပာရည္ - ထမင္းစားဇြန္း တဇြန္း
  • င႐ုတ္သီး အေလွာ္မွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္း
ျပင္ဆင္ပံု
  1. ပန္းသီးကို အခြံခြာျပီး ဓါးႏွင့္တလံုးလံုးကို အ႐ွည္လိုက္ လိုက္ေပါက္ေပးပါ
  2. ေပါက္ထားေသာ ပန္းသီးကို အ႐ွည္လိုက္ အသားကုန္တဲ့ထိ ခပ္ပါးပါး လွီးခ်ပါ
  3. ဇလံုတလံုးထဲထည့္ျပီး င႐ုတ္သီးမွဳန္႕ ငံျပာရည္ ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႕ ပဲမွဳန္႕တို႕ထည့္ျပီး ခပ္ဖြဖြ နယ္ေပးပါ
  4. နယ္ျပီးပါက အရသာျမည္းျပီး လိုသလိုျပင္ကာ ခ်ဥ္ငံစပ္ လ်ွာဂြ်မ္းျပန္ ပန္းသီးသုပ္ေလး သံုးေဆာင္ႏိူင္ပါျပီ။



No comments:

Post a Comment