Thursday, 5 April 2012

ဟင္းခ်က္ မုန္႔လုပ္ရာတြင္ လိုအပ္ေသာ အေမႊးနံ႔သာေစ႔မ်ား

ကရေဝးေစ႔ - Caraway seed



ပင္စိမ္းေစ႔ - Basil seed


ဇီယာေစ႔ - Black Cumin(အရြယ္အစားေသးငယ္)


ငရုတ္ေကာင္းေစ႔ - Black Pepper


ဖာလာေစ႔ - Cardamom


ဇီယာေစ - Cumin seed


နံနံေစ႔ - Coriander seed


မုန္႔ညွင္းေစ႔ - Mustard seed


ဘိန္းေစ႔ - Poppy seed


ႏွမ္းေစ - Sesame seed


ပဲန႔ံသာေစ႔  - Fenugreek seed


စမုန္စပါးေစ႔ - Fennel seed

No comments:

Post a Comment