ၾကက္သားဆီျပန္ |
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
- ၾကက္ရင္ပံုသား - သံုးဆယ္သား
- ၾကက္သြန္နီ - သံုးဆယ္သား
- ၾကက္သြန္ျဖဴ - ငါးက်ပ္သား
- ငံျပာရည္ - ထမင္းစားဇြန္း ႏွစ္ဇြန္း
- ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဝက္
- ဆီ - သံုးဆယ္သား
- ဟင္းခ်က္မွဳန္႔ - ထမင္းစားဇြန္း ႏွစ္ဇြန္း
- ဟင္းခ်ဳိမွဳန္႔ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္း
ၾကက္သားအရသာနယ္ႏွင္႔ၾကက္သြန္ျဖဴ နီတို႕ ျပင္ထားပါ |
မီးအေနေတာ္ႏွင္႔အပူေပးထားေသာ ဆီပူပူမွာ ၾကက္သြန္ျဖဴ နီတို႔ကို အရင္ထဲ႔ျပီးႏြမ္းသြားမွဟင္းခ်က္မွဳန္႔ကိုထဲ႔ျပီးေမႊးလာတဲ႔ထိ ဆီသတ္ေပးပါ |
ငရုတ္သီးဆီသတ္ေမႊးလာပါကၾကက္သားအရသာနယ္ကိုထဲ့ျပီး ဆီသတ္ေပးပါ |
ၾကက္သားမ်ားမာလာတဲ႔ထိ ေမႊေမႊေပးျပီးဆီသတ္ေပးပါ |
ၾကက္သားမ်ားမာလာပါကၾကာၾကာအထားခံေအာင္ ေရကိုျမဳပ္တဲ႔ထိထဲ႔ျပီးတည္ေပးပါ |
ေရခမ္းျပီးဆီျပန္လာပါကၾကာၾကာထားျပီး အစားခံသည္႔ၾကက္သားဆီျပန္ဟင္းေလးရပါျပီ |
ၾကက္သားဆီျပန္ေလးနဲ႔သုပ္ထားတဲ႔ နန္းျပားသုပ္ေလးပါ |
နည္းေလးယူထားမယ္ေနာ္ အသုပ္မ်ိဳးစံုလုပ္ရေအာင္ သီတာ
ReplyDeleteအဆင္သင္႔ရွိေတာ႔စားခ်င္တဲ႔အခ်ိန္ေလးသုပ္စားရတာအရမ္းကိုအဆင္ေျပပါတယ္ညီမေလးေရ
Deleteအမကေတာ႔မ်ားမ်ားခ်က္ျပီးခဲထားလိုက္တယ္ေလ
စုလဲခဲထားဦးမယ္ မမမာ
Deleteစုေရ
Deleteစားခ်င္တဲ႔အခ်ိန္ေလးမွာ အဆင္သင္႔ရေတာ႔အဆင္ေျပတာေပါ႔ေနာ္
တီမာ႔ၾကက္သားဟင္းကရွယ္ပဲ
ReplyDeleteေက်းဇူးပါဘဲ သမီးေရ
Delete