မုန္႔ညွင္းေၾကာ္ |
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
- တစ္ရြက္ခ်င္းဖဲ႔ကာ ေရေဆးထားေသာ ေဘဘီမုန္႔ညွင္း - ႏွစ္ပင္
- ဆီ - ထမင္းစားဇြန္း ႏွစ္ဇြန္း
- ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း သံုးပံုတစ္ပံု
- ဟင္းခ်ဳိမွဳန္႔ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း သံုးပံုတစ္ပံု
- ခရုဆီ - ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္း
- အကြင္းလိုက္ လွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ - အေနေတာ္ တစ္လံုး
အရြက္လိုက္ဖဲ႔ျပီး ေရေဆးထားေသာ ်ဘဘီမုန္႔ညွင္း |
ပြက္ပြက္ဆူေနေသာေရေႏြးႏွင္႔ တမိနစ္ေလာက္ စိမ္ထားေပးပါ |
ေရေႏြးထဲမွဆယ္ကာ ေရေအးႏွင္႔ျပန္စိမ္ေပးျပီး ေရစစ္ထားေသာမုန္႔႔ညွင္းရြက္ |
ဆီပူပူမွာၾကက္သြန္နီကို မိနစ္ဝက္ေလာက္ေၾကာ္ေပးျပီးမွ မုန္႔႔ညွင္းရြက္ ဆား ဟင္းခ်ဳိမွဳန္႔ ခရုဆီတို႔ကိုထဲ႔ေၾကာ္ေပးပါ |
တစ္မိနစ္ခြဲေလာက္ေၾကာ္ေပးျပီးရင္ရပါျပီ |
ခရုဆီေမႊးေမႊးေလးႏွင္႔ ေဘဘီမုန္႔ညွင္းေၾကာ္ ခ်ဳိခ်ဳိေလးရပါျပီ |
မုန္ညွင္းေၾကာ္စိမ္းစိမ္းေလးက စားခ်င္စရာ..
ReplyDeleteအစ္မ.. ခရုဆီက ဘယ္လုိ ပိုေကာင္းတာလဲ မသိဘူး..
သူ႔ကို ထည္႔ရင္ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ ထည္႔ဖုိ႔ မလုိဘူးေပါ႔ေနာ္..
သူ႔မွာ အငံဓာတ္ ပါၿပီးသားမွတ္လားဟင္..
ခရုဆီထဲ႔ေတာ႔ေမႊးေမႊးေလးစားရတာေပါ႔ေနာ္ ဟုတ္တယ္ ညီမေလးေရ ငံျပာရည္အၾကည္မထဲ႔လဲရပါတယ္
Deleteမုန္ညွင္းဆိုရင္ဘယ္လိုလာလာ ႀကိဳက္ပါ့မာမာေရ း)
ReplyDeleteအားေပးသြားတယ္ေနာ္။
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။
ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္
ဟုတ္ကဲ႔ပါ တီတင္႔ေရ
Deleteမုန္႔ညွင္းေလးအားေပးသြားလို႔ေက်းဇူးပါေနာ္
ေလးစားခင္မင္စြာနဲ႔
မာမာ