ပဲတီခ်ဥ္ သုပ္ |
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
- ပဲတီခ်ဥ္ ဟင္းျပင္ပန္းကန္အေသး - တစ္လံုးစာ
- ၾကက္သြန္နီအေနေတာ္ - တစ္လံုး
- ၾကက္သြန္နီ ဆီခ်က္ - ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္းခြဲ
- ပဲအက်က္မွဳန္႕ - ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္း
- င႐ုတ္သီး အက်က္မွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္ဇြန္း
- အရသာမွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္၀က္
- ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႕ - ထမင္းစားဇြန္း တစ္ဇြန္း
- ငါးငံျပာရည္ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္ဇြန္း
- ပဲတီခ်ဥ္ႏွင္႔ ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား ကို ျပင္ထားပါ
- ၾကက္သြန္နီကို အခြံခြာျပီး ေရေဆးကာ ခပ္ပါးပါး လွီးထားပါ
- ဇလံုးတစ္လံုးထဲမွ ပဲတီခ်ဥ္နဲ႔အတူ ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားကို ထည္႔ေပးျပီး ခပ္ဖြဖြ နယ္ေပးပါ
- အရသာ နယ္ျပီးတာနဲ႔ ျမည္းေပးကာ လိုတဲ႔အရသာကို ျပင္ေပးပါ
- ျပီးတာနဲ႔ ခ်ဥ္ငံစပ္ ပဲတီခ်ဥ္သုပ္ ေမႊးေမႊးေလးကို စားသံုးရန္ ျပင္ေပးႏိူင္ပါျပီ။
ထမင္းၿမိန္ေစတဲ့ ပဲတီခ်ဥ္သုတ္ကေလး အားေပးသြားပါတယ္ေနာ္ .. ^__^
ReplyDeleteအားေပးသြားတဲ့အတြက္ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ Phyu Moe Pyae ေရ
Deleteပဲတီခ်ဥ္သုပ္ ေမႊးေမႊးေလး အားေပးသြားတယ္ မာမာေရ...
ReplyDeleteအျမင္နဲ႔တင္ စားခ်င္စရာ ေကာင္းမဲ့အရသာ...
ေမတၱာျဖင့္
တီတင့္
တီတင့္ေရ ေက်းဇူးအမ်ားႀကီးတင္ပါတယ္ေနာ္
Deleteေလးစားခင္မင္လ်ွက္
မာမာ
မာမာေရ..ပဲတီအခ်ဥ္တည္နည္းေလးေျပာျပပါအံုး..ကူးလုပ္လိုက္တိုင္းပုပ္ပုပ္သြားလို႔.. း(
ReplyDeleteဆန္ေဆးေရကို ဆားငံေအာင္ထဲ့ ထမင္းၾကမ္းအနည္းငယ္ထဲ႕ျပီး ၃ရက္ေလာက္အခ်ဥ္တည္ျပီးမွ ပဲပင္ေပါက္ထဲ့ ေလလံုေအာင္အုပ္ျပီးထ႕ဲထားရင္ ၁ရက္ေလာက္ေနရင္စားလို႕ရပါတယ္ အမ်ားႀကီးေတာ့မထဲ့နဲ႕ေနာ္ စားနိုင္႐ံုဘဲထဲ့ပါ
Deleteပဲပင္ေပါက္က အခ်ဥ္အရမ္းစူးရင္လည္းစားမေကာင္းဘူးေနာ္ ညီမေလးေရ
ဟုတ္ေက်းဇူးပါေနာ္.. ကူးလုပ္ၾကည့္အံုးမယ္.. း)
Deleteမမမာေရ
ReplyDeleteပဲသီးခ်ဥ္သုတ္ေလး အားေပးသြားပါတယ္..
မိုးစက္ဝိုင္
အားေပးသြားတဲ့အတြက္ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ မိုးစက္၀ိုင္ေရ။
Delete