႐ိုး႐ွင္းလြန္းတဲ့ ပုဇြန္ေလွာ္ေလးပါ ပုဇြန္ဆီေၾကာ္ေတြစားရတာ ႐ိုးသြားတဲ့အခါမ်ဳိးမွာ ပုဇြန္ေလွာ္ကို သံပုရာရည္ေလးညွစ္ျပီး စားရတဲ့ အရသာေလးက သိပ္ကိုေကာင္းပါတယ္။
ဒီပုဇြန္ေလွာ္နည္းေလးက သိပ္ကိုလြယ္ပါတယ္ ပုဇြန္အေကြး ငါးအေႏြးဆိုတဲ့အတိုင္း ပုဇြန္ကိုေရျမဳပ္႐ံုနဲ့ဘဲ ေလွာ္ပါမယ္ သိပ္လြယ္လြန္းတဲ့ ေလွာ္နည္းေလးမို႕ေလွာ္စားၾကည့္ေစခ်င္ပါတယ္ အားလံုးလဲ ဒီပုဇြန္ေလွာ္နည္းေလးကို ေလွာ္တတ္ၾကပါလိမ့္မယ္။
ပုဇြန္ေလွာ္ဖို႕ပါ၀င္ရမွာေလးေတြေျပာပါမယ္
- ေရစင္ေအာင္ေဆးထားေသာ ပုပုဇြန္ၾကားအေကာင္ႀကီးႀကီး ၈ေကာင္
- ဆား လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္၀က္
- ေရ ပုဇြန္ျမဳပ္ေအာင္ထဲ့ေပးပါ
ေလွာ္နည္းေလးေျပာပါမယ္
- မကပ္ေသာ အိုးတစ္လံုးထဲပုဇြန္ထဲ့ပါ
- ဆားနဲ႕ေရကိုထဲ့ျပီး အဖံုးအုပ္ျပီးေလွာ္ေပးပါ
- ေရခမ္းကာနီးပါက အိုးအဖံုးဖြင့္ျပီး ေမႊေပးပါ
- ေရခမ္းသြားပါက မီးပိတ္ေပးျပီးပါက ပုဇြန္ေလွာ္ ေမႊးေမႊးေလးရပါျပီ။
စားခ်င္စဖြယ္ ႂကြပ္ႂကြပ္ရြရြ ပုဇြန္ေလွာ္ေလးပါ မာမာေရ...
ReplyDeleteသမီးေသးေလး အႀကိဳက္ပါ တီတင့္ေရ
ReplyDeleteဆီနဲ႕ေၾကာ္ရင္ သိပ္မစားလို႕ သူ႕အတြက္ေလွာ္ေပးရတာေလးေလ :-D